by acls us

Vijesti

Print

ČESTITKA EVROPSKOG POKRETA FENI

Written by admin. Posted in Zadnje

Evropski pokret u BiH čestita Federalnoj novinskoj agenciji (FENA) na uspješnoj aplikaciji i nedavnom prijemu u Asocijaciju evropskih novinskih agencija.

 

Svojim profesionalnim odnosom i kvalitetnim izvještavanjem iz zemlje i regiona, FENA je primljena u asocijaciju, koja okuplja više od trideset novinskih agencija, što je još jedan pozitivan primjer svima nama u BiH da je i u teškim prilikama i uslovima rada, moguće ostvariti i postići visoke i vrhunske evropske standarde.

FENA je od strane Evropskog pokreta još 2013.godine proglašena „Medijskim javnim servisom evropske Bosne i Hercegovine 2013“,upravo iz istih razloga,radi kojih je Federalna novinska agencija i primljena u Asocijaciju evropskih novinskih agencija- profesionalnosti, objektivnosti i visokog kvaliteta pružanja informativnih usluga i servisa na domaćim i engleskom jeziku.

Radi svega navedenog, menadžmentu i uposlenicima FENE. još jednom upućujemo iskrene čestitke, uz želju da motivirani ovim uspjehom,ne samo održe kvalitetu usluga,nego da se nastave razvijati u interesu društva Bosne i Hercegovine i svih nas.


Predrag Praštalo
President / Predsjednik
European Movement B&H /Evropski pokret u BiH
Zlatnih ljiljana bb 72220 Zavidovići
+387 66 24 88 28 +387 61 45 13 86
www.danevropebih.com

www.eminbih.com

Podijelite ovu vijest: